Vooralsnog lijkt inhaalzorg veelal pas in het najaar op gang te komen en moet nog blijken wat de impact en de duur wordt. Intussen blijven wij pleiten voor betrokkenheid van de VVT bij regionaal overleg en de afstemming met Zorgverzekeraars over eventuele extra of versnelde uitstroom uit de ziekenhuizen en ZBC’s. Als dat lukt kunnen gerichter aanvullende of alternatieve maatregelen worden afgesproken.

In het geopende scherm klik je op de Firefox Herstellen knop. Controleer of de beveiligingsinstellingen van Safari zijn ingeschakeld, met name ‘Blokkeer pop-ups’ (voor pop-upvensters) en ‘Meld frauduleuze websites’. Tenzij u zeker weet dat een advertentie legitiem is, moet u geen acties ondernemen met pop-upvensters of webpagina’s die uw scherm over lijken te nemen. Hierna volgen enkele andere tips die u kunnen helpen pop-upvensters en andere ongewenste onderbrekingen te beheren. Deze actie zou de MS Edge opnieuw moeten installeren op uw computer.

GJK 2020 van 24 oktober gaat NIET door

Epic Private Browser is een andere uitstekende keuze voor dagelijks gebruik en ondersteunt Windows, Mac, Android en iOS. Je kunt alle browsers in minder dan 1 minuut op alle apparaten en besturingssystemen downloaden en installeren. Als je wilt voorkomen dat je activiteiten worden gevolgd, kun je het best een VPN van hoge kwaliteit downloaden. Een VPN zorgt ervoor dat je volledige internetverbinding en niet alleen je informatie in de browser wordt versleuteld. Dit betekent dat je veilig apps en programma’s (zoals Netflix en ontbrekende bestanden.dll BitTorrent-clients) kunt gebruiken omdat niemand je activiteit kan volgen.

Inzage gegevens

Kies je er tijdens het bestellen voor om de levering in de zomervakantie te laten bezorgen, dan zullen wij je om een aantal aanvullende gegevens vragen zodat we kunnen zorgdragen voor een goede levering. Als je groepen/afdelingen instelt, kun je eenvoudig via de orderhistorie alle orders per groep inzien.

Nieuwe functionaliteit

Het is mogelijk dat uw apparaat toch onverwachts opnieuw kan opstarten. Als dit u al is overkomen of als u onverwacht opnieuw opstarten wilt voorkomen, bevat Windows 11 een optie om het tijdbereik van de actieve uren handmatig in te stellen. Dit onderzoek richt zich op een mogelijke aanpassing van het seizoen 2020/’21 voor deze doelgroep naar twee competities van een half seizoen met poules van 6 teams. Dit scenario wordt nu bekeken, omdat we vanuit de KNVB op een flexibele manier willen inspelen op een mogelijke tweede coronagolf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *